Colonic 11 dages udrensning med tarmskylning, infrarød sauna og diæt + VIND en brunch med mig <3

Screen Shot 2015-07-12 at 10.02.13For en måned siden, fik jeg min første tarmskylning hos Colonic hvor jeg i 45 minutter fik renset grundigt ud i systemet. Jeg gik derfra og følte mig 10 kilo lettere, og tænkte, at det ville jeg gerne prøve igen! Og nu er jeg altså kommet på deres udrensningskur, som varer 11 dage.

Detox forløbet

Kuren indeholder tre infrarøde sauna ture og tre tarmskylninger, den sidste med kaffe (det kommer 100 p med i min næste vlog!). Udrensningen indeholder også en diæt, som er nøje beskrevet i det hæfte man får udleveret. Jeg har fået min behandling sponsoreret, men I kan få den med rabat, hvis I siger, at i har set tilbudet her:

I kan får den til 2900,- i stedet for 3200,- dvs. i får den infrarøde sauna gratis. Se hvad du ellers får i behandlingen her.

Diæten

De første 3 dage er “opvarming” til de følgende 5 dage, hvor man følger en ret stram diæt. De første 3 dage handler mest om at holde sig fra kød, “de hårde hvidevare: Sukker, hvede og pasta/ris”, kaffe og kunstige sødestoffer og prefabrikerede fødevarer.

I de 5 detox dage drikker jeg citronvand som det første om morgenen, og to shots: 2 spsk Udos choice og 2 spsk Aleo vera blandet med et brev Wheat Grass. Derefter drikker jeg min smoothie (der er ret mange at vælge imellem i det hæfte man får udleveret fra Colonic).

Til frokost og aften, kan man selv bestemme hvilken salat/suppe man vil lave. Ud over salat, smoothie og suppe, må jeg hver dag få en håndfuld nødder og 1 dl. quinoa.

Jeg dyrker stadig motion sammen med min træner Fitter Than Fit, og må bare mærke efter, hvis det bliver får hårdt, da jeg ikke helt får 1800 kalorier med denne kost – men noget nærmere 1400 kalorier om dagen.

Og så får jeg også Body SDS behandlinger hos Kim Maibom, som er intet mindre end fantastisk – han giver min krop ro på, på en måde jeg aldrig har prøvet før.

I kan se hvordan jeg håndterer behandlingerne og forløbet i det hele taget i videoen her:

Screen Shot 2015-07-12 at 06.47.10

VIND:

I anledning af at have rundet 20.000 følgere på instagram, kan du ved at følge mig herunder, vinde en brunch med mig, hvor vi kan tale om alt det, man ikke lige kan få snakket om over nettet:

Screen Shot 2015-07-12 at 07.17.29

Links:

Udrensninge klinikken: Colonic
Min bikini
Mine eylashextensions (har haft dem på i over en måned nu!)
Min træners hjemmeside

Musik i videoen: 
Mister Lies – False Astronomy (Official Video)
Dotan – Hungry (Niklas Ibach Remix)

Ha’ en fuldkommen fantastisk uge! Og vinderen af min “Vind en brunch med mig” findes næste søndag d. 19. Juli!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Colonic

5 thoughts on “Colonic 11 dages udrensning med tarmskylning, infrarød sauna og diæt + VIND en brunch med mig <3

  1. Årh hvor jeg bare håber at jeg vinder!! Det kunne simpelthen være så hyggeligt:) Og så er jeg også selv i gang med at lave en blog så det kunne være rigtig spændende for mig tror jeg. Elsker dine videoer! 🙂

  2. For dælen den præmie vil jeg gerne vinde! Du har altid så mange spændende ting at fortælle her på bloggen, så hvorfor ikke irl. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *