Chiapudding med kokosmælk og kokosyoghurt

IMG_0338 copy

Jeg starter som regel min dag på følgende måde:

Jeg blander 2 skefulde HUSK med en teske spirulina eller hvedegræs (har en pose af hver hos min kæreste og jeg selv) – og tilføjer blandingen vand, så det kan drikkes i tre slurke. Det er ret smart at blande pulveret sammen med HUSK, da det gør, at det ikke klæber til glasset, og man får derved det hele med.

Jeg er også begyndt at drikke en spiseke økologisk æblecider eddike, blandet med vand, fordi det skulle være godt for alverdens ting, og min modelveninde siger, at det gør sådan, at fedt ikke binder sig så let til kroppen… Smart.

Så går jeg i bad, og lader det hele virke lidt inden jeg spiser morgenmad.

Jeg spiser næsten chiapudding hver morgen – denne indholder:

  • 2 spk chia
  • 1/2 dåse kokosmælk light
  • et par dråber sødemiddel
  • lidt vaniljekorn fra Urtekram uden sukker

Husk at røre rundt i det et par gange, med en lille pause, inden du stiller det ind natten over.

Efter det har stået natten over – blander jeg det med lidt kokosyoghurt, og topper med frisk frygt (her er det friske figner og mango).

Jeg spiser det sammen med en kop kaffe eller macha latte. Så er den dag sgu skudt sundt igang!:)

Se også denne video, hvor jeg laver chiapudding.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *