Carla-Mickelborg-tid

Fotografi den 07-03-14 kl. 02.08 #2Øjeblikke
Hænderne slår jeg sammen og tænker, at den her situation er “fremragende”. Jeg er i fuld sving med at lære hvordan man arrangerer filmoptagelser i LA, hvordan man pitcher sine film oplæg for kunderne og hvordan man lave smukke film. Mine fridage går med en evig række af praktiske ting der skal ordnes, men det tager jeg med oprejst pande, fordi det hele bare er oplevelser, og hvorfor ikke nyde dem? De kan jo ikke gøre for at de foregår på Social Security kontoret eller på DMV. Jeg holder af dem alle sammen gør jeg.

Carla-Mickelborg-tid
Jeg har ingen forpligtelser her – ingen venner, kærester eller familie der skal plejes. Jeg er så at sige begyndt forfra som 8 årig i et helt nyt land med nye oplevelser og mennesker. Der er Carla-Mickelborg-tid for alle pengene her i LA, og det selvom jeg skal betale en betydelig restskat, og ikke helt ved hvordan dét skal ende. Men jeg gider ikke lade den ubehagelige tanke komme krybende mens jeg har mit livs oplevelse i LA, og jeg fikser det. Vist gør jeg det. Det er stærk nok kost at leve i et land, hvor alt er så anderledes som her, og mænd tror at de kan score mig blot ved at give mig deres visitkort. Har man hørt så galt. Jeg nyder min frihed, og glæder mig over alene tid såvel som festerne, mine nye venner og min nye yndlingsgade Abbot Kinney Blvd. Enhver som tilbagelægger en strækning igennem denne gade, vil fyldes af en æstetisk gejst, og en lethed i sjælen over en sådan liflig og urban handelsgade:  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dejlig café OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg måsta ha en cykel!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Håndsyede hatte – for dem der ikke skylder penge i skat..!:) OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kiwi syltetøj – føj, men søde dåser.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Lækre tøjbutikker..!OLYMPUS DIGITAL CAMERA TOM’s flagship store med min nye yndlingsjuice, som vi SÅ meget skal have i DK!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Min fine ven Matt OLYMPUS DIGITAL CAMERA Oliver, en flink hund.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn fed trøje, som ikke går helt så klart igennem som forventet..

Flere indlæg i samme stil

3 thoughts on “Carla-Mickelborg-tid

  1. MIT hjerte bor og banker i LA, og jeg kan slet ikke tåle at læse din blot pt., fordi jeg får sådan en længsel. Åh, Mulholland, West Hollywod Hills og Venice…jeg er på vej. Flotte fotos, Carla.

  2. Tak, og jeg forstår dig! Tror aldrig man har prøvet at bo her, og så ikke savner det når man rejser hjem igen! Kom – jeg spærrer en stol til dig på Roosevelt!;)

  3. Hvis ikke du har været forbi Gjelina’s endnu, så und dig selv det – den ligger rundt om hjørnet i forhold til Limonade, som jeg så du havde taget billede af! 🙂 Bor du i Santa Monica eller er det hvor arbejdet ligger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *