Carla i Milano med Shapp.dk

Dette indlæg er sponsoreret af Shapp.dk 

_mg_9053

For en uge siden rejste jeg til Milano for at udforske hvad den nye auktions-app shapp.dk kan som Den blå avis og Trendsales fx. ikke kan. Og selvom det stadig står mig en smule uklart hvorfor vi skulle til Milano, er jeg nu så afklaret på konceptet, at jeg tør dele det jeg lærte om appen:

1. Ved at uploade billeder og en video (noget jeg ikke har set andre steder før) kan man sætte alt fra sko til huse til salg på appen.

2. Man sætter et “mindste bud” og et “køb nu” bud – og så kan folk ellers swipe til højre hvis de vil byde, eller venstre hvis de hellere er fri.

3. Jeg har sat en del ting til salg allerede, bla. mine Acne støvler, som du kan finde ved at søge på Carla Mickelborg.

 

acne

img_9403

 

Ud over en frokost med app-udviklerne, var der tid til at udforske Milano, som jeg aldrig før har besøgt. Næste gang jeg skal derhen, vil jeg tage en bus ud til de små landsbyer uden for Milano, hvor man kan købe sidste sæson’s Gucci/Prada/Fendi tasker til halvdelen af hvad de koster i butikkerne!

 

img_9231-copy

Nye madvarer er altid et hit hos mig – og vi smagte på alt fra kokosvand i plast-kokosnødder til rejesalat med tang og dumplings lavet af den rare dame på billedet herunder. Hun spiste iøvrigt en rå blæksprutte (hvor armene stak ud af munden på hende) mens vi spiste vores mad. Det havde hun så ikke behøvet.

img_9118-copy

Halvanden dag i Milano er lagt fra nok, men jeg fik købt både julegaver og snakket med min elskede Simone, som altid inspirerer mig med hendes måde at se verden på. Hun visualiserer fx. altid det hun ønsker sig, og jeg tror, det er derfor hun har så meget succes..! Tjek hendes blog ud her og husk at download shapp.dk på din telefon, så vi kan finde hinanden, og sælge de ting vi ikke selv længere har brug for.

 

img_9385

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *