Blomkålstærte uden smør & mel

Disclaimer: Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Superbrugsen og www.migogminmad.dk

Overskudsagtige tærter

Tærter er fremmed for mig. Min mor har aldrig bagt, og da slet ikke tærte. Der var dog en enkelt gang hun bagte en shake’n’bake chokoladekage. Men da den kom ud af ovnen, lignede den mere et ekstra lag lak på bagepladen. Næh, tærter var noget der stod i vindueskarmen i tegnefilmene, og som ingen, nogensinde fik at smage i den virkelige verden. 

Troede jeg! For i hjemkundskab lærte jeg at lave løgtærte. Og det var en smuk begivenhed i en folkeskoletid, der ellers var fyldt med skidt og møg. Den smagte fantastisk, og jeg tog endda et stykke med hjem til min mor, som også var imponeret.

Sunde tærter

Det nåede aldrig dertil hvor jeg flettede tærtedejs låg og penslede dem med æg og den slags feinsmecker ting, men jeg har fundet ud af, at man kan lave tærter helt uden smør og mel – og det er smart, når man som jeg, gerne vil holde sig slank til sommer.

Blomkålstærte opskriften kan du se lige her
– den er nærmest udelukkende lavet af blomkål og ost. Så har man set det med!

Husk også at se de andre bloggeres lækre retter på Mig og Min Mads YouTubeside her

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *