Bindevævsmassage med sugekop

OLYMPUS DIGITAL CAMERANaturskøn ligger 5 min. væk fra mit arbejde, men jeg foretrækker at gå derhen. Jeg trænger til luft efter en hel dag med dramaturgiske modeller og klippemetoder, og jeg har tid nok her i Århus.

Det jeg synes er fint ved den lille økologiske butik er, at den har et kæmpemæssigt udvalg af alle mine yndlings øko produkter til ansigtet, kroppen, div. kost tilskud, bøger om sundhed og dimser, der kan gøre mig smukkere og sundere.

Sidst jeg var et smut forbi, mødte jeg en dame, der behandler uren- og appelsinhud med sugekop. Interessant.
OLYMPUS DIGITAL CAMERABindevævsmassage
Jeg synes ikke blot det er irriterende at have appelsinhud på lårene, jeg synes det er direkte problematisk. Derfor fik jeg mig en god snak med Charlotte fra den lille butik, om hvad sugekopperne kunne gøre for mig. Og det var ikke så lidt. Så jeg besluttede mig for at give det et forsøg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvorfor virker det?
Princippet med sugekoppen er, at den danner et vakuum, samtidig med at den trækkes hen over hudens overflade. Herved strækkes hud- og bindevæv og blod- og lymfekar spidsbelastes af den øgede blod- og væsketilførsel. Med suget åbnes mange blodkar på en gang og der laves en hurtig udrensning. Dette understøtter udskillelsen af affaldsstoffer fra vævet og styrker bindevævet.Untitled-1Udrensning og Forvandling forklarer hvorfor appelsinhud og ophobninger i bindevævet opstår, og hvordan du kan komme problemet til livs. Karmameju olien påføres huden inden man bruger sugekopperne.

Min behandling
Jeg blev smurt ind i den super tiltrækkende bodyolie fra Kamameru. Og pludselig duftede jeg af roser og ylang- ylang. Dernæst gik Charlotte igang med sugekopperne. Hun startede med benene. Hurtige kraftfulde strøg op af benene. Mindst 10 strøg i hver bane. Det gjorde temmelig ondt. Og jeg måtte stoppe hende ved 7. strøg i de særligt folsomme baner. Men det var alligevel flot, sagde hun. “Nogle kan kun klare tre strøg”. Jeg blev stolt af mine 7 strøg, og lå og håbede på at denne massage ville få synlige resultater. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste synlige resultat efter min første behandling, var blodindsamlingerne på brystet. Min hud er tynd dér, og indsamlingerne forsvandt et par dage efter. Dagen efter var jeg mega træt, og faldt i søvn så snart jeg kom hjem fra arbejde! Da jeg vågnede op, lettere omtåget løb jeg en tur i skoven, og fik temmelig ondt i hovedet. Og det har jeg faktisk også i dag, nu tre dage siden behandlingen. Jeg drikker rigtig meget vand, og er tørstig hele tiden. Så behandlingen har uden tvivl haft en stor effekt på min krop, og jeg tror den reagerer så stærkt, fordi jeg virkelig har brug for at rense ud.

Så jeg har besluttet mig for at fortsætte behandlingen, om muligt en gang om ugen, så jeg kan få renset ud i alle de lag af affaldsstoffer, mine lår har gemt på altalt for længe. Når det er “overstået” er det nok at få en behandling om måneden, for at holde det ved lige, siger Charlotte. En bindevævsmassage koster 600 kr. og varer en time, så jeg vil gerne have at det bliver gjort så effektivt som muligt.

Teorien bag hvorfor jeg har gemt på affaldsstoffer, skriver jeg om senere denne weekend. Det handler bl.a. om hvad jeg spiser, og hvad min blodtype kan fordøje…!

 Jeg fik denne, min første behandling sponsoreret af Naturskøn

 

 

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Bindevævsmassage med sugekop

  1. Hej Carla! Jeg elsker din blog:) (y)
    Jeg spurgte dig engang om et spørgsmål og du gav et rigtigt godt svar, men jeg kan desværre ikke finde svaret mere :-/ så jeg håber det er okay jeg spørger igen! 🙂 🙂
    Du har engang været til optagelsesprøve (eller hvad man siger) for at komme ind på skuespillerskolen ikke? Hvad gik den ud på? Jeg håber du vil svare igen hehe 😀

  2. Først og fremmest, håber jeg du ved hvordan det er at være skuespiller, og ikke bare tror det er glam og kunstige øjenvipper og god løn. Jeg husker min tid som skuespiller nogenlunde sådan her: Jeg møder op på settet og siger noget i stil med: ”Vil du også have en pandekage Lille Per?”. Og så råbte instruktøren: ”TAAAK!”. Lettere forvirret spør’ jeg: ”Hvad gør jeg nu?”. Instruktør: ”Du går tilbage i film bussen”. Mig: ”Hvor længe?”. Instruktør: ”I 5 timer”. Og selvom der var nogle helt fantastiske oplevelser imellem fyldt med grineflip og slik og kamp om de gode pladser i filmbussen, så er det nok ikke helt det jeg vil med mit liv. Jeg synes det er meget sjovere at lave tv, fordi jeg her kan bruge min kreativitet, og skaberevne.

    Da jeg var til 3. prøve på Århus Teaterskole, overraskede det mig, at der var så meget fokus på fysikken. De ialt 4 dage vi havde på skolen, var tre af dem proppet med akrobatik. Vi skulle også synge en sang for juryen, og varme vores stemmer op i plenum, lave små scener, bl.a. som dyr, og jeg skulle hoppe op på skuldrene af Rune, en 2 meter høj mand. Da jeg et par uger senere modtog mit afslags brev, fik jeg en samtale med rektor, der tørt konstaterede, at jeg aldrig ville blive fysisk god nok til at komme ind på skolen. Jeg søgte ind to gange til, men kom aldrig ind. Og det er jeg den dag i dag, meget glad for.

    Jeg håber du finder din vej – og husk at mærk efter hvad det virkelig er, der gør dig glad!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *