Bindevævsmassage med sugekop – farvel appelsinhud

OLYMPUS DIGITAL CAMERASidste uge fik jeg som sagt mit livs første bindevævsmassage, hos Naturskøn. Og lad mig med det samme afsløre, at jeg hele to dage efter, stadig havde hovedpine, jeg var konstant tørstig og kunne mærke, at mine lår var blødere og mere jævne end normalt. Årsagen er, at massagen havde mangedoblet blodgennemstrømningen i mit væv og sat en grundig udrensning igang. Der er blevet tilført mere ilt og næring til mine lår end nogensinde før har oplevet, og de ophobede affaldsstoffer og væske er på vej til at forlade min krop. Og det er altså noget man kan mærke.OLYMPUS DIGITAL CAMERASugekop og Karmameju Bodyoil Hope – begge dele fra Naturskøn.

Hvis man (som jeg) ikke lige har råd til at gå til massør en gang om ugen, som behandlingen kræver, så kan man heldigvis udføre behandlingen selv derhjemme. Det eneste du skal bruge er en bodyolie, og en sugekop.

I videoen herunder viser jeg hvordan man gør. Og husk at bevægelsen altid skal være nedefra og op. God fornøjelse! (Ps. der er sket en fejl med musikken i videoen, men jeg håber du kan se bort fra det. Jeg magtede ikke rette det, da den først var uploadet).

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Naturskøn

Flere indlæg i samme stil

12 thoughts on “Bindevævsmassage med sugekop – farvel appelsinhud

 1. Hej Carla
  Du har virkelig givet mig blod på tanden til at gå i gang med det helt store udrensningsprojekt – tak for det (tror jeg nok, skal måske lige vente og se hvor ondt den der sugekop gør, inden jeg siger dig tak 😉 ). Lige et hurigt spørgsmål: Hvilken størrelse er din sugekop? 🙂

 2. Hvor er det godt at høre!:) Det gør ondt, men man gør det jo bare så hårdt og længe som man lige kan holde til – så no panic. Størelsen på min sugekop er medium.

 3. Hej Sofie,

  Jeg har i lang tid bedt sygeplejersken fra Marina Plastic Surgery om mine før-billeder, men der ligge noget juridisk i det, som de skal have clearet først (det er vel USA..!). Men når jeg løfter mit ben op, for foreksempel at barbere ben, så kan jeg tydeligt se, at der er forsvundet fedt på mine inderlår. Der er stadig fedt, men det har virket, selv efter en behandling. Mine ydrelår kan jeg til gengæld ikke se den heelt store forskel på, og jeg tror det skyldes, at de ikke helt vidste hvordan de skulle montere udstyret ordenligt, og at de ikke brugte den der “hammer” men bare masserede mig efter behandlingen. Det var noget nyt de var begyndt på, da jeg kom igen en måned senere for min anden behandling. Så jeg vil sige, at det klart er noget jeg kan anbefale, men jeg tror som udgangspunkt, at maven og inderlårene, er de steder det virker bedst på – steder man kan suge ind i maskinen så at sige, og ikke blot spænder fast udenpå. Og jeg ved ikke hvordan de danske behandlere er, men jeg vil klart finde det sted med mest erfaring, da det som nævnt ovenfor, har stor betydning for resultatet.

 4. Hej Carla
  Lige et spørgsmål omkring denne udrensning 🙂 Føler du det virker? Og har det mindsket appelsinhuden?

 5. Jeg skriver et blogindlæg om det lige skraks, venter lige til der er gået to ugers tid, så jeg virkelig kan se om det har virket. Men so far, så virker det hele ret godt. Min krop er klart i udvikling og jeg rykker på så mange felter lige pt. Det er skønt! Og appelsinhuden ser ud til ikke at kunne følge med, og må blive tilbage i intetheden uden mine ben at sidde på længere.

 6. Ifølge min zoneterapeut, er lige præcis den bane på inderlåret, den største udrensningskanal vi har, derfor ultra følsom.
  Når jeg feks har fået behandling hos hende, er jeg øm som havde jeg stødt benet på et bordhjørne, i flere dage.
  Glæder mig til update efter dine 2 uger 🙂

 7. Interessant! Jeg er altså også ret mærket af behandlingen må jeg sige – har små blå mærker overalt på mine lår..! Men jeg kan se mine buler bliver mindre, så det går nok:) Jeg har nu lavet tre behandlinger selv, og fået en hos Naturskøn, og fortsætter i to måneder. Laver en ugentlig status – så der kan du bare følge med:)

 8. Hej Carla,
  Det lyder umiddelbart lidt ubehageligt med hovedpine i flere dage. Hvor lang tid fortsatte den samlet?
  Jeg har selv overvejet at få foretaget en LPG Lipomassage her http://www.cleverskincare.dk/lpg-lipomassage/ da jeg har læst mig frem til at den skulle have modtaget en godkendelse i USA fra FDA, så tænker det må virke.. Håber dog på at undgå hovedpinen 😛 Alternativt kan jeg jo altid forsøge mig med sugekopperne bagefter, hvis du har haft succes med dem, men min appelsinhud skal dø NUUUUU! 😉

 9. Jeg tror det med hovedpinen er et tydeligt tegn på at alle giftstofferne forlader kroppen:) Men jeg synes simpelthen det gjorde for ondt, og resultatet bar ikke rigtig præg af den smerte jeg måtte igennem!:) Så jeg lever med lidt appelsinhud, og spiser så sundt jeg kan og rør mig fordi det er dejligt at mærke sin krop – uden smerte!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *