Autentisk – også når det ikke er let

flyvende

Hvordan kan/kunne folk som Dalai Lama og Nelson Mandela – stå op hver morgen og møde verden med en så stor kærlighed og udståling, efter alt det shit de har været igennem?

Op ad bakke

Ikke sjældent, mister jeg modet, og synes pludselig ikke rigtig livet behandler mig helt fair. Og tro mig, mine problemer er VAND i forhold til de to herre jeg lige omtalte. Jeg synes fx. at min mave gør ondt, når jeg som nu, er forstoppet, og min hud bliver tilmed temmelig uren af det. Desuden føler jeg ikke rigtig, at det jeg bruger mine vågne timer på – bærer frugt. Jeg kan se, at der ikke er lige så stor vækst på min YouTube kanal, som der var i starten, og jeg synes ellers selv, at det jeg poster er ret godt. Når tingene ikke lige går (lige så hurtigt) som jeg ønsker – kan det være fristende at gå i hårdknude og i forsøget på at gennemskue hvorfor, og således fuldkommen miste glæden ved det, jeg ellers plejede at elske at lave. Jeg glemmer min inspiration – mit fokus.

Optur

Nåh, men grunden til at jeg deler det med jer, er fordi jeg har fundet en metode, som hjælper mig med at finde tilbage til min inspiration og drivkraft. Faktisk er i det ikke min egen idé, men en hypnotisør som hjalp mig ud af det at smugspise.

(Se hypnose videoen her)

Han og jeg fandt ud af, at jeg begyndte at dømme mig selv for at spise mad uden for spisetiderne, da jeg var kun 5 år gammel. Jeg fik siden da alt for meget fokus på det med mad, og alt for lidt fokus på det der gjorde mig glad. Jeg synes selv det er mega synd at jeg allerede begyndte at tænke på den slags så tidligt, men den omsorg jeg i dag får for den lille pige, som jo rent faktisk stadig er mig, kan bruges til at vende mine tanker om mig selv – fra destruktive til kærlige. Her er et eksempel:

“Hej Carla på 5 år, nu skal du høre her engang.. Jeg ved at du elsker at dele dine oplevelser med andre – og det kan måske godt være, at det ikke ligefrem er alle der vil se med, når du deler dem på YouTube, men jeg synes du skal prøve at lade være med at fokusere på hvor mange der klapper af dig, og i stedet holde fokus på hvor meget du måske hjælper dem, der rent faktisk ser med.”

Årh ja! Tænker mit voksne jeg så, og jeg kan mærke smilet komme frem igen. Det er jo sandt og godt, og tilmed rigtig nemt og lykkeligt for mig at efterleve. Det er det jeg vil gøre.

Og for lige at runde den af med Mandela og Dalai Lama, så gør de jo netop også begge to det de elsker og brænder for, og de forhindringer de har mødt på deres vej preller af, fordi blikket er rettet mod den indre gejst og et mål, som er større end dem selv.

Alle kan miste fokus fra tid til anden, og så er det bare om at finde inspiration igen – og følge den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *