At tabe 10 kilo før 2015

Screen Shot 2014-11-15 at 21.08.00Rund er også en form, men jeg fortrækker nu alligevel, at min røv er lidt mindre end Kim Kardashians’.

De 10 kilo ingen ville ha’

Oppustet mave, ubehag efter måltiderne, mavekramper og i det hele taget en temmelig nederen kropsfornemmelse – er noget jeg har døjet med i lang tid. Det er derfor jeg bl.a. har prøvet, Low Fodmap Diet, Blodtypediæten, Verdens Bedste kur, Dukan diæten ovs. ovs. De mange kure og eksperimenter har givet mig en god forståelse for hvordan man kan sætte mad sammen – for at få en god fordøjelse, og jeg har fx. fundet ud af, at min mave går amok når den får avocado, stivelse i for store mængder, og ost. Så det undgår jeg så godt jeg kan. Men det er ikke ensbetydende med, at jeg taber mig, og faktisk forholder det sig sådan, at jeg siden mit ophold i LA ikke helt har haft held med at tabe de kilo der røg på derovre.

P1010047-652x868Undertegnede i guldbadedragt og god form sidste sommer.

Motivation

Jeg har derfor besluttet mig for at smide det der ligner 10 kilo, og komme tilbage til den vægt jeg havde da jeg var med i Stjerne på Vippen, hvor min krop havde det rigtig godt. Jeg vil helst nå det inden 2015, fordi jeg for det første skal på skærmen igen (mere om det snaaaart!) og fordi jeg er ekstra motiveret netop nu. Jeg har derfor sat hårdt ind på alle de punkter jeg kan, så næste år kan starte ud på optimal vis. Her kan du se min plan:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tab 10 kilo inden 2015:

Kost

7 dages juice udrensning
(29. oktober – 3. november)
Jeg var netop kommet hjem fra en 10 dages tur til New York, hvor hver dag gik op i fest og friture. Så jeg havde virkelig brug for at rense ud, og det hjalp de nye raw juice’es fra Vegesentials mig med. Resultatet var en klart bedre krops fornemmelse, en pæn hud og 1 kilo mindre på vægten.

7 dages let kost og meget protein
(3. november – 10. november)
Herefter havde jeg travlt med div. optagelser og rejste rundt, så jeg kunne ikke lige overskue at begynde på en ny kur før ugen efter. Jeg spiste derfor bare lidt mindre end jeg plejer, og mest protein og grøntsager. Denne uge holdte jeg vægten, men tabte mig ikke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 dages Nupo pulver kur 
(10. november – 17. november)
Så blev jeg klar til at komme rigtig igang med vægttabet. Jeg ved udemærket godt, at de fleste vil rynke på brynene af, at en forholdvis slank pige som jeg selv, pludselig går på Nupo kur. Det gør de i hvert fald på min arbejdsplads, når jeg takker nej til at gå med i kantinen og i stedet shaker mig en frokost af pulver og vand. Men jeg gider bare ikke at spise stjerneskud for at være sød og høflig, når det er mig der tager på af det. Nupo pulver er en smart og næringsbalanceret
måde at få styr på sit kalorieindtag på, og jeg nyder ikke at skulle være kreativ med nye retter hver aften, og holde igen med sovsen i kantinen. Det er let, effektivt – og giver mig overskud og tid til at arbejde igennem, hygge mig med mine venner og nå til træning.
Der er flere måder man kan gribe en nupo kur an på. Jeg har i første omgang taget en uge hvor min kost udelukkende har bestået af de 6 Nupo breve man skal drikke om dagen. Jeg blender to breve med isterninger og vand til morgenmad, mens jeg gør mig klar – jeg nyder den, og går og sipper af den hele morgenen. Kl. 11.30 blander jeg et brev med isvand, og kl. 14.00. laver jeg et til. Om aftenen laver jeg endnu en dobbelt portion. Et par af dagene har jeg købt de færdigblandede shakes i 7/11, som har det dobbelte antal kalorier end brevene, så dem skal man kun have 3 af om dagen. Jeg synes seriøst Nupo pulveret smager godt, og har faktisk ikke haft de store problemer med at holde mig til kuren. Resultatet er, at jeg næsten har tabt 3 kilo, som selvfølgelig mest er vand, men ikke desto mindre ser min mave meget fladere ud, og jeg føler mig frisk og frejdig!

cropped-306653_343601772342987_2081807570_n

7 dages Nupo efter briksystemet 
(17. november – 29. november)
I næste uge kommer jeg nok til at kombinere mine daglige 6 breve nupo med op til 600 gram frugt og grønt, lidt magert fisk eller fjerkræ. Studier har vist, at man ikke taber sig hurtigere ved at indtage færre kalorier end 800 på en dagskost, og i de 6 måltider på en nupo kur er der ca. 700 kcal. så jeg kan godt supplere med lidt “rigtig” mad, hvis jeg skulle få lyst til det. Men som sagt er denne måned ret intens for mig, så jeg vil gøre meget for at minimere fristelserne, så resultatet af mine anstrengelser kommer hurtigt. Forventet vægttab: 2 kg.

RTD_chocolate

7 dage med Nupo måltidserstatning
1. december – 7. december
Denne uge skal jeg filme hver dag, og jeg ved at det kommer til at kræve en del af mig. Jeg vil samtidig gerne se godt ud, og undgå at min mave flipper ud over et eller andet. Så jeg vil denne uge erstatte morgenmad og aftensmad med nupo produkter, og spise en normal frokost, uden de ting i, som jeg ikke rigtig kan tåle.  I weekenden skal jeg til fødselsdag, og får derfor ikke trænet dagen derpå. Men jeg vil bestræbe mig på at få trænet de øvrige dage, og håber at kunne holde vægten og allerhelst tabe et kilo.

24 dage med 80/20 princippet
December er fyldt med julefrokoster, så jeg kører efter 80/20 princippet den måned. Det kommer i praksis til at betyde, at jeg holder mig til de to diæter jeg af erfaring ved virker utroligt effektivt for et vægttab. Dukan diæten, eller Nupo i hverdagene og fest i weekenderne, hvor jeg dagen derpå og til middagen godt må spise normalt.
Forventet vægttab: 1 kg. om ugen x 3 

Screen Shot 2014-11-15 at 21.08.20Motion

Siden d. 3. november har jeg dyrket en times motion hver dag. Jeg har meldt mig ind i Fitness DK, fordi de har så mange gode hold, og på den måde kan jeg træne hver dag, uden at blive overbelastet. Jeg træner alt fra yoga til Bodyattack til dans og crosstrainer. Jeg savner natuligvis den ro som Nalini Hot Yoga giver mig, men lige nu handler det om at jeg vil tilbage i form, og så kan jeg dyrke hot yoga når jeg flytter tilbage til København til februar. Det giver mig et kæmpe mentalt overskud at få trænet hver dag, og jeg synes næsten det er spild af dage, hvis jeg ikke lige kommer afsted. Så det kan altså anbefales. Og helt ærligt – én time om dagen, kan man godt unde sig selv synes jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABehandlinger

For at få mine lår til at blive ekstra fine, er jeg også begyndt på en appelsinhud – og strækmærke behandling, som jeg har skrevet meget mere om her.

tumblr_n4ienilI7T1r2mt3jo1_1280 copyIndeni

Og til jer der sidder derude og tænker, at jeg da må være skrup skør, fordi jeg vil tabe mig 10 kg. så vil jeg bare sige, at det altså er det jeg har taget på, og at jeg ikke er glad med disse ekstra kilo på sidebenene. Jeg er derimod allerede meget gladere for mig selv nu, efter et par ugers indsats, og jeg har vildt meget lyst til at fortsætte, og nå det mål, som jeg så længe har sukket efter.

God weekend!

 

 

 

2 thoughts on “At tabe 10 kilo før 2015

  1. Fedt projekt, man skal jo være glad og tilpas med sig selv, er selv i gang og det er fedt at følge din vej derhen <3. Må man spørge hvilke kropmål du så har nu og hvilke sigter mod?

    god rejse mod drømmen herfra!

  2. Tak:) Jamen jeg sigter egentlig bare mod at komme i samme form som da jeg var med i Stjerner på Vippen. Forhåbentlig med lidt mindre buler på lårene, da jeg jo har fået en Cool Sculpting i LA, givet dem bindevævsmassage og for nyligt er gået i gang med dermaroll og bodyfitcream, som jeg alle sammen har medvirket til en pænere og mere ensartet hud på mine lår. Så jeg sigter sådan set bare efter at få min egen krop til at se så fin ud som den kan:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *