Alt imens verden fiser forbi mig, ude på den anden side af de frosne glasruder, står jeg i en hvid t-shirt og fryser lidt på fødderne. Jeg laver morgenmad i Mikkels køkken. Tankerne om ting jeg kunne lave i dag, tårner sig op for mit indre blik, mens jeg rister sesamfrøene i lidt sukker. Måske jeg burde mødes med Zille og give hende blogvejledning i dag, tænker jeg, og slår tre æg ud i en skål. Jeg kunne også tage i IKEA og købe rammer til nogle prints jeg har designet. Men bil bliver det noget rod.. Udblødte rosiner, to moste bananer og hakkede mandler kastes på panden og steger sig om til en pandekage, alt imens dagsplanerne siver ud mellem fingrene på mig. Vi spiser pandekagerne, og lader lørdag være lørdag. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *