Ramte lige ind i frokost pausen, da jeg kom over på palæet. Fandt hurtigt ud af, at jeg ville lægge ud med en æggemad,  for derefter at spise en mad med ørelægens natmad. Men da jeg midt i min æggemad hørte, at der idag ville komme en og optræde for dagens gæster, mistede jeg al lyst til ægge og ikke mindst øre madder. Jeg kendte nemlig denne dagens underholdning, og det var et helt år siden jeg sidst havde set ham. Mødet gik dog ganske fint, og det var ganske rart, fornøjeligt lige frem, at se ham igen. Da han gik, føltes det som om dagen var omme og energien brugt op, men blev slemt overrasket, da klokken kun var halv 7! Havde 6 og en halv time tilbage af min arbejdsdag. Hold nu kæft jeg var smadret der kl. kvart i røv da jeg kom hjem. Tog et karbad, og gik i seng uden at tørre hverken hår eller krop.

Vågnede op kl. 9 og lagde en grundig make-up, lignede stadig en der ikke havde fået sin søvn, og cyklede derefter til møde med instruktøren og de to medspillere, fra den kortfilm jeg skal medvirke i. Vi skulle mødes i Valby i en stor frabriksbygning. Gik først forkert, og kom ind på et kontor hvor jeg lånte en telefon. Der var en lille baby mops tilstede, der ikke var større, end den kunne ligge helt udstrakt i mine hænder. Den hed Albert og var så glad for at se mig, som kun en lille hundehvalp kan være det. Jeg fik fat på min instruktør, og kom som den sidste frem til vores lille møde i det store rum. Efter en god snak om filmen, cyklede jeg sammen med den ene medspiller ind mod byen. Han skulle hjem og lave flæskesteg til en julefrokost, og jeg havde besluttet mig for at tage på mit ynglings bibliotek i Sydhavn. Her lånte jeg to bøger med skuespil, og cyklede herefter hjem til min mor. Hun blev glad for at se mig. Lavede hurtigt en lille tallerken med frokost til mig, og satte sig ved bordet med noget arbejde. To peberfrugt knas derefter, pakkede hun sine ting, og skyndte dig ind i stuen for at støvsuge. Min mor hader lyden af andre der spiser. Jeg hader lyden af støvsuger..

Tager til julefrokost i aften, med min veninde M’s klasse. De læser jura. Føler mig lidt som en gøgler i det forum. “Nåh, du er skuespiller? Det lyder spændende, har du så været med i noget man kender?” 2 timer og 10 tequila sunrise senere “Kan du ikke lige give et nummer – vis os hvad du kan!”. Ej, men jeg mener bare.. Man ser sgu da ikke mig løbe rundt til en fest hvor størstedelen er skuespillere, og tvinge for eksempelvis, en stakkels revisor til at opstille regnskaber, for fuld udblæsning – med debit og kredit! Vis od du kan regne for helvede! Håber aftenen bliver god trods mig og mine fordomme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *