5:2 Kuren

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5:2 Kuren
Det nye er jo at faste…! Ja du hørte rigtigt. Det er kur i sin mest kyniske udgave, tænker du nok, og tager dig til hovedet, fordi du snart ikke kan rumme flere kure og slanketips. Selv får jeg aldrig nok, og synes det er fantastisk hvad kost kan ændre ved ens velbefindende og udseende. Denne metode går ud på, at man spiser som man plejer 5 dage om ugen, og de sidste to kun spiser mellem 500 og 600 kalorier. Bogen giver en masse forslag til de retter man kan lave “faste” dagene, og fortæller hvorfor kroppen har så uendeligt godt af at holde fordøjelsesfri et par gange om ugen. Man taber sig af kuren, men ikke mere end at man kan følge den ubegrænset, med eneste bivirkning at man nok kommer til at leve en del længere. Not bad! Jeg vil klart prøve den af, skal nok skrive lidt mere om teorien bag, og hvordan man lige kommer igennem en hel dag på kun 500 kalorier, uden at gå på kompromis med velbefindende og sundhed.

6 gode grunde til at følge 5:2 diæten
1) Den lader dig spise din yndlingsmad det meste af tiden
2) Den gør det muligt for dig at tabe dig og holde vægten
3) Den gør dig skarpere i hovedet og stærkere i kroppen
4) Den vil ændre din indstilling til mad og sult for altid
5) Den er fuldstændig fleksibel, så du kan tilpasse den din livsstil
6) Den passer både til mænd og kvinder og bogen har opskrifter til hver især.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere indlæg i samme stil

6 thoughts on “5:2 Kuren

  1. Hej Carla. Elsker din blog:)
    Jeg ville høre dig, står der noget om mht. tidspunkt, man skal faste??
    Jeg overvejer det nemlig stærkt, men jeg er virkelig typen, der næsten ikke kan starte dagen uden morgenmad. Jeg overvejer nemlig derfor at spise morgenmad + aftensmad. Jeg har prøvet at google en del, men kan ikke finde ud af hvor mange timer der skal imellem hvert måltid-agtigt? Ved du det? 🙂 Mvh Sofie

  2. Det bestemmer man helt selv! Og morgenmad og aftensmad tror jeg faktisk også er det de anbefaler – så den er i vinkel:)

  3. Hej Carla!

    ved du om der også er opskrifter i bogen, til de dage hvor man ikke faster? 🙂

  4. Hey – jeg har ikke fulgt den endnu, men hvis man gerne vil prøve dens effekt, så synes jeg det er en god investering. For det at faste er jo noget der er meget godt at vide lidt om, hvordan man gør, uden at få lavt blodsukker ovs. Det er opskrifter og gode råd til de dage man faster og viden om hvad det gør ved kroppen, som jeg klart synes man skal sætte sig ind i, hvis det er en kur man vil følge:) Så ja, det er pengene værd vil jeg mene:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *