Tunnelsyn


Selvom ingen turde sige det, føltes det som om, at pigen brændte for at sige noget i stil med: ”Ved du hvad Carla, det er pisse stærkt af dig, at du kommer her, og ikke prøver at virke så gammel, som du jo er”. Lidt efter tog hun på The Moose, alene. Følte mig som en lille, bange gris, da jeg indså, at pigen havde gået i samme folkeskole som jeg – og det mange klassetrin under mig. Min veninde M, er 19 år, og jeg er 21. En aldersforskel jeg ikke ser nogen forhindringer i. Men jeg måtte konstatere, at jeg var havnet i et selskab, der ikke var 18-19 år på samme måde som M.

M, jeg og hendes seje veninde med kort asymetrisk hår tog på TS, hvor jeg mødte en gammel flamme H. Så ham ud af det ene øje, og kom ind i den der fesne tunnel, hvor jeg kunne mærke mit eget hjerte slå. Vi hilste. Sekunderne slæbte sig af sted, mens han undskyldte for sin latterlige opførsel sidst. Jeg mærkede kvalmen over at være vidne til et fuldemands projekt, om at få en chance til. Sidst jeg så ham, var i en Seven Eleven storkyssende med sin såkaldte veninde, ikke mange timer efter han havde sagt, han elskede mig. Fortalte ham, at jeg var færdig med upålidelige, uoprigtige mænd, der lever et dobbeltliv ved at have et sideløbende forhold med ekskærester og andre tilfældige piger. Gik stolt over til M, som gav mig et high five. Ramte som altid håndleddet.

Fik i øvrigt refunderet en fødselsdagsgave i Magasin tidligere på dagen, da fødselsdagen var blevet aflyst. Fik ved en fejl 70 kr. for meget tilbage. Skyndte mig ud, med små hastige skridt, og købte lynhurtigt en ansigts creme i Matas, der oversteg beløbet adskillige gange.

Sidespor – SENERE stod jeg og talte med en dj, som jeg af og til hilser på i byen. Han sender nogle gange, i de sene nattetimer, beskeder på Facebook hvor der står, at han vil æde mig. Nu berettede han den idé han har om mig ”Du er sådan en lyshåret ung pige, der står på en eng og plukker blomster”. Mit blik søgte andetsteds, og jeg spottede en køn mand, der mindede mig om det billede min mor har sendt. Han rakte tunge. Rakte tunge tilbage, og gik over og kyssede ham. Does it make sense? Eller er jeg stadig bimlende fuld?

Rundede dagen af med tre cheeseburgers og to pølsehorn. Bemærkede, at der inden i mig sad en lille mand, og klappede sine hænder langsomt mod hinanden – nærmest i slow motion – mens han lo. Om lidt kommer min ven A, og sammen kører vi til Allerød for at se teater med tømmermænd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *