Thank God it’s Christmas

Dette indlæg indeholder affiliate links, hvor jeg får en lille %-del hvis I vælger at købe nogle af tingene.

 

Se på billedet af mig her ovenover, indprent dig settingen; de mørke velourpuder, det specialsyede sengetæppe, det bløde hygge-tæppe og den kække hat. Og tag så en dyb indånding, mens du langsomt fremsiger følgende sætning (ikke alt for højt hvis du står i en kø i Netto fx.):
“Lad vær’ med at tage livet så alvorligt”
Gør det bare – tak. Og læs så videre:
Manden jeg kigger på, på min computerskærm har netop sagt dette, og han er sådan cirka et af de klogeste mennesker på planeten. Han hedder Ralph Smart, arbejder som youtuber ligesom jeg selv, og han gør livet lettere at komme igennem, med sine opløftende videoer, hvor han giver råd til os, der ofte falder i med begge ben, når det kommer til overforbrug og destruktive handlemønstre.

 

 

Jeg selv har lært denne lektie på den hårde måde i år. Jeg vågnede op en morgen, med lige netop dén fornemmelse i hver eneste afkrog af skroget, at jeg måtte videre.

Jeg måtte tage ansvar for mit eget liv, og ikke blive i et forhold, som ikke gav mig andet end bekymringer. Det var på tide, at jeg tog ansvar for min egen lykke. Og lykken for mig, ligger i hverdagen. I de små detaljer, og den indre tryghed, som vi aldrig må ligge ud til andre. Det ansvar er simpelthen for stort at give fra sig, og vi kan kun selv skabe sand tryghed.

 

 

Her er en liste over de ting, som for tiden hjælper mig med at holde fokus på det gode, når irritationen over småting overvælder mig:

  • Mit hjem – jeg er flyttet ind i en lys og lækker leje-lejlighed, som jeg synes er så meget mig, at det er helt vildt faktisk
  • Mit hyggehjørne i stuen, hvor jeg har fået Skumhuset til at lave min madras om til en “sofa”- en billig og Øko-Tex certificeret måde til at få et, hvis jeg selv skal sige det, rigtig flot resultat på. De har simpelthen syet et betræk i lige den farve jeg ønskede, og syet to aflange puder til også. Skumhuset opdagede jeg da jeg boede i Århus, hvor de har ligget siden 60’erne, hvor deres systue ligger. De fleste af deres ting bestiller man specialsyet, men de har også varer i deres webshop, som du kan se på Skumhusets hjemmeside.
  • Min rengøringsdame! Jeg bruger HappyHelper, fordi man kan trække alle mulige fradrag fra, så det ender med at blive omkring 100 kr. i timen. Det er SÅ optur ikke selv at skulle vaske gulv og afkalke ting..!
  • At give mig god tid til alt jeg gør. Alt fra min baderutine til mit arbejde. Når jeg gør det, er jeg er et gladere menneske.
  • Ses med mine vennner og veninder – det får jeg altså gjort meget mere som single – and I love it.
  • Hver gang der tikker et julegave-salg ind på goal-setter.com føles det lidt ligesom juleaften – jeg er SÅ taknemmelig for at så mange allerede har købt vores kalendre!
  • Mit gigantiske billede bestilt gennem goalsetterdk@gmail.com til kun 3000 kr. som hver dag minder mig om, at jeg ikke skal tage livet så alvorligt.

 

Din julegave fra goal-setter:

goalsetter.com har lavet denne ønskeliste, som du kan bruge når du skal i gang med at skrive dine ønsker ned for næste år. Lad det blive nogle gode og kærlige af slagsen!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *