Nye tider

Tre ting er sket siden sidst.

Selvfølgelig er der sket mere end tre ting, men tre ting skiller sig alligevel lykkeligt ud:

  1. Ny kæreste <3 Vi var faktisk også kærester i noget der minder om 5 minutter for 4 år siden. Dengang var vi begge unge og vilde, og skulle hver sin vej. Men da L. for nu 4 måneder siden hørte, at jeg var blevet single, inviterede han mig straks ud. Og selvom han kom en time for sent, grinte jeg og hyggede jeg mig så tilpas meget under middagen, at vi fortsatte med at ses. Jeg blev plask forelsket. Og nu er vi altså sammen på fuld tid, og til tiden;) Det hele er gået temmelig stærkt, og vi er begge to i en rivende udvikling – men inde bag de stressede folder (i panden) tegner det hele let, lyst og godt. Jeg er i hvert fald meget taknemmlig og glad. Både når jeg vågner, og når jeg går i seng om aftenen.
  2. Nyt selskab
    Den 2. ting, som er sket siden sidst, er også en af de helst store. Jeg har nemlig sammen med min mor, Mariane, og min lillebror, Kalle – stiftet vores familie selskab: GOALS. Vi er i fuld gang med at bygge vores portal op, og kommer inden længe ud med et nyt billed-univers, som gør det muligt at visualisere sine mål og printe store motiver til små penge. Så det kan I godt glæde jer til 🙂
  3. Nyt kontor
    Jeg har “fået” et kontor, som jeg er ved indrette, så det er hyggeligt og fedt at tage på arbejde. To-tre dage om ugen kommer Mariane og Kalle (til daglig kaldet Mullen og Missen) og arbejder sammen med mig på GOALS. Resten af dagene bruger jeg på at filme mine videoer og ordne mine andre influent-jobs og møder. Uha, det giver powerpop sinkadus fornemelse inden i, af begejstring, at det rent faktisk lykkes mig at finde et kontor, som opfyldte den drøm, jeg havde sat billeder på, tidligere i år på min visionskalender!

Se min video herunder, hvor jeg i starten af dette år, gjorde plads til at drømme stort om min fremtidige arbejdsplads:

En hyggelig arbejdsplads

I slipstrømmen af disse tre begivenheder, følger 1000-vis af tanker. Ikke blot om det nye parforhold, konceptudvikling, budgetter og markedsføringsplaner til op over begge øre – men også om indretning, rengøring og det praktiske i at have en stor arbejdsplads, at tage vare på.

Jeg har været super heldige med lejen, som er lav, fordi kontoret ligger i kælderen, så efter anbefaling fra en spørgerunde på Facebook, har jeg booket en fast rengøringsdame fra Happy Helper. Også dét var billigt! Jeg vidste ikke selv hvad det var for noget, men kunne hurtigt konkludere, at det er billigt at betale sin rengøring på denne måde, fordi man kan trække 25% fra i håndværkerfradrag, så det under jeg mig selv at få hjælp til en gang om ugen eller hver anden.

Fordi jeg selv, og min familie arbejder med glæde, synes vi det er ret vigtigt at vi selv ER glade. Og jeg er bare gladest, når jeg kan sidde i en sofa og klippe en video, og fx. ikke skal sidde på en kontorstol hele dagen.

I det følgende kan i se mine prioriteringer i indretningen:

Vi har en lille gårdhave, som man kan åbne dørene ud til og få lidt frisk luft ind. Det har jeg den vilde optur over. Og inden længe får vi syet nogle hynder til de dybe vindueskarme fra Skumhuset, så man kan få lidt luft mens man arbejder derfra.

På toilettet har jeg sat duftolie frem, der dufter af søde figner – købt i Cape Town sidste år. Mine hårprodukter er fra Davines, da de dufter vidunderligt, og bare virker. Jeg er især vild med deres hårpudder spray, og hårpudderen, hvor der medfølger en børste, som man kan putte pudderet i, til at give volumen. Jeg har flyttet mange af mine beauty-ting herind, fordi jeg filmer alt her fra, da jeg har flyttet alle mine lamper ovs. herind. Jeg har også fået den populære tandpasta fra Le Bon, mest fordi den pynter, men også fordi, at det er fedt lige at kunne friske munden op i løbet af dagen, eller efter frokost i det mindste.

På kontoret har vi også det store arbejdsbord, hvor der er plads til konferencer, kaffemøder, mig selv og min computer. Jeg har mit videogrej i skabene, og div. fødevarer i IKEA stativerne, da jeg lige så godt kan bruge køkkenet her til mine mad-videoer, frokost og morgenmad, hvis vi møder ind tidligt (det elsker jeg).

Her er min bror, imellem nogle optagelser til vores nye portal goal-setter.com

Der kommer snart en fuld “office-tour” video på min YouTube kanal, men ind til videre har jeg bare lavet denne lille snas fra mit liv lige nu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *