20’er fest og voksensnak

Disclaimer: Dette indlæg er lavet i samarbejde med min frisør Michael Avenue, som gav mig en gratis håropsætning, og GHD, som har lånt mig den spritnye Platinum Styler. Visse makeup produkter er affiliate links betalte.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okay. Utålmodighed er visdommens værste fjende, men jeg har været tålmodig længe nok, og skrevet praktikrapport som gjaldt det livet hele ugen. Så NU mine damer og herrer, er det blevet tid til bloggen, en lille snak om det at blive en voksen kvinde, og så selvfølgelig ugens vlog, som denne uge handler om min veninde Mulles – Great Gatspy fest, og stylingen bag et vaske ægte 20’er look.

Først snakken om det at blive voksen…
For når man snart fylder 27, snart er færdiguddannet, er i fast forhold, og nogenlunde ved i hvilken retning ens karriere skal gå, er der pludselig tid til at tænke over, hvordan livets næste fase med fordel kan udvikle sig. Her er mine tanker – top of mind:

  • Jeg vil gerne leve af at lave YouTube videoer, skrive og holde foredrag, som inspirerer og spreder glæde
  • Jeg vil gerne have børn (ikke lige nu!! Men måske om et par år)
  • Jeg ønsker at leve i et sundt forhold fyldt med kærlighed
  • Jeg vil gerne have en ny lejlighed (Hvor Mullen og Missen ikke flytter med)

I lang tid har det kun været karriere og uddannelse, der har haft min interesse, men noget er ændret. Og for mig, så kom alle fornemmelserne nærmest på én gang. Ligesom når man bestiller ting på nettet, og posten sparede pakkerne sammen, så han kun skulle gå op af trapperne en enkelt gang. Voksen-følelsen kom som en hjort i natten, og jeg står nu her, og fornemmer lidt, at min ungdom, altså den der uigennemtænkte og meget laissez faire del i livet, så småt er ved at blive udfaset.

Og det værste er, at jeg slet ikke savner den! Hah! Hvem havde set det komme? I hvert fald ikke jeg. Der er selvfølgelig ikke nogen garantier, og jeg er heller ikke mere moden, end at jeg prutter og giver min bror skylden og vældig nødigt tager opvasken. Men lidt har også ret. Især når det kommer indefra, og følelsen er god. Det er som om, at jeg ikke har lyst til at løbe forvirret rundt længere. Både mit job som YouTuber/Blogger, min kæreste, min familie og mine venner – får mig til at glemme mig selv og “bare hygge mig i livet” – som basically er det jeg lever for. Og jeg tror faktisk, at det er dét der gør mig aller mest voksen.

I næste uge vil jeg fortælle om det arbejde jeg lægger i min hverdag, for også at få et voksenliv med gode og kærlige tanker om mig selv, uafhængig af vægt og andres meninger. Det er nemlig ret dumt ikke at elske sig selv, når dem man har omkring sig, gør det.

Og med disse ord, vil jeg nu lede Dem, kære læser, videre til min YouTube Kanal, hvor du kan lære at lægge en flot øjen makeup, og se hvordan man laver 20’er hår – og så selvfølgelig se lidt fra den fest jeg var til for et par uger siden:

Her er links fra de produkter jeg bruge i videoen:

Hårstylingprodukter

Min hårfarve er lavet med Matrix farve

Et enkelt strøg – GHD Platinum Styler

Øjenmakeup:

Primer fra Mineralogie

Chanel Le Crayon Yeux Eyeliner 01 Noir 

Stor blender øjenskyggepensel

Lys effektskygge fra Youngblood 

Sort skygge fra Youngblood 

YSL Touche Eclat – nr. 1 

Loreal False Lash Architect 4 Dimensions

 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *