2 og en halv time blev her til formiddag brugt til at finde helt ro – i krop og sjæl. Vi kom langt ind – længere ind – i sindet! Det hele startede med lidt teori, om den måde vands molekyler ordner sig på, alt efter om det får kærlige ord/lyde fortalt, eller skæld ud. Med kærlige ord ordner vandet sig smukt som iskrystaller, ser man på det i mikroskop. Og omvendt bliver det helt rodet til når det får skældud. Vi består af 75% vand, så vi kan lige så godt tale pænt til hinanden, og os selv ikke mindst! Derefter lavede vi en meditation, hvor man til sig selv, en man elsker og en man ikke så godt kan lide, gentog nogle ønsker om at finde ro og glæde i livet. Jeg kom til at græde her, fordi jeg tænkte på min mor, som jeg ønsker alt det bedste – og at livet må give hende alt hun beder om. Og det samme om den person som jeg ikke rigtig bryder mig om. Vi er alle her på jorden for at blive så lykkelige som muligt, så jeg tilgiver, og tror det bedste i folk. Og så skulle vi strække ud, også to og to, hvilket var herligt, da man kunne komme lidt ekstra ned i strækket. Selvom jeg normalt ikke er meget for at røre ved folk når man træner.. Men det var altså helt fint!:) Desværre var jeg lidt kold under den lange meditation, men det afholdt mig fra bare at falde totalt i søvn, som jeg gjorde da jeg var på yoga retreat i Rørvig. Jeg var i en bevidst form for slummer, og da jeg vågnede var jeg helt mild og blid. Virkelig god søndags praksis!

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *