Jeg elsker…

Kærlighed er det bedste jeg vedIMG_1215 – selv med tømmermænd er jeg lykkelig for tiden

“No way of hiding, our heart is all we’ve got
I’m hungry for you, my love, so come out and rescue me”

– synger Dotan Harpenau fra min computers højtalere, og jeg nynner stille med. Han har ret, tænker jeg – kærlighed er det eneste vi har. For uden den, kan alt andet være ligegyldigt.

Så langt så godt. Men dér stopper enigheden mellem den gode Dotan og jeg imidlertid også. For ideen om, at nogen skal komme og redde mig med deres kærlighed, er misforstået og helt aldeles “meant to go wrong”. For ingen skal rede nogen. Kærlighed giver, og forlanger intet tilbage. Kærlighed er godt. Og kun godt. Det er egoet der bliver jaloux, kysser med andre, tænker negativt og kræver kærlighed in return. Menneskeligt, ja, men kærlighed er det simpelthen ikke.

Jeg er et menneske, men hver dag arbejder jeg med at overgive mig til kærligheden, og give slip i egoet.

Og en håbefuld honningfarvet stemning hviler over mig i forsøget disse dage. For der er simpelthen så meget kærlighed i mit liv for tiden. Tillad mig at præsentere de største kærligheds boostere status quo:

1. Kærligheds ring
Jeg har fået min ring fra Castens, som blev fuldkommen som jeg havde ønsket mig, og lidt bedre egentlig. Hver gang jeg kigger på den, bliver jeg mindet om min elskede morfar, fordi den er lavet ud af en ring jeg har fået af ham. Han betød utroligt meget for mig, og det er derfor helt kanon, at kunne blive mindet om ham hver gang jeg ser ned på min ringefinger. Der ud over ved jeg, at han ville synes om konceptet de kører i guldsmeden Castens, hvor jeg “byttede” halvdelen af prisen på ringen, med nogle af mine gamle guldsmykker. Det er sgu smart! Se deres mange andre fine smykker her, eller få designet din egen, ligesom jeg gjorde her. Priserne ligger fra 1000 kr. og op. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer er ringen på, mens jeg drikker kaffe på Atelier September

diamant pillet ud Diamanten fra min morfars ring bliver frigivet, så den kunne få “nyt liv”

fatning loddesDen nye ring bliver smedet..

fatning til sten lavesStenen sættes på…

fatning og ringskinneDet hele samles…

diamanter fattes Og den smukke grønne sten bliver sat på – den er iøvrigt samme øjenfarve som min morfars øjne.

guldring_diamantring_castens Done! <3<3

castens_diamantring_guldring2. Kærlighed til min krop
Sælsomt nok føles det som om, at alle mine negative tanker sad i de 5 kilo, som jeg nu har tabt. Jeg mangler stadig 5 kilo før mit mål er nået, men det tager jeg ret roligt, da min sult er klart mindre efter at jeg har vænnet mig til at leve af nupo og lidt ekstra protein ved siden af. Motion dyrker jeg 6 dage om ugen, og det er også blevet en god fast vane nu. Selv-kærlighed og pleje er kommet for at blive.

Processed with VSCOcam with f2 presetUdsigten efter en 12 km. morgenløbetur. Jeg måtte nemlig ud i den friske luft sidste lørdag, fordi Fitness DK ikke åbner før kl. 08.00 om lørdagen (skulle på optagelser). Jeg er ellers super glad for at være startet dér, fordi jeg ikke bruger helt så lang tid på træningen i et center, som til yoga. Og det gør altså processen en del mere handy.

Screen Shot 2014-12-02 at 14.41.02Shaker Nupo og taber mig. Det helt kanon.

IMG_1157Livet på landevejen. Tilrettelægger på vej fra a til b.
Outfit | Extensions // Djarling | Day pelsen lånt af Kopenhagen Fur. Halskæden er fra Dyrberg Kern (en udgået model)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHyggeligt køkken hos den super dygtige bolig stylist Lisbett Wedendahl, jeg filmede hos i sidste uge.

3. Kærlighed til mit job
Jeg er ved siden af mit arbejde som tilrettelægger på DR, som jeg i dén grad elsker – med gode kollegaer og fuldkommen skønne medvirkende, i gang med at filme et nyt TV koncept. Det er en drøm der er gået i opfyldelse, og jeg GLÆDER mig til at kunne fortælle jer om det!

IMG_1274Mig selv og mine to smukke venner, Christoffer og Annie:) Min blonde bodystocking er // Black Lily 

4. Kærlighed til en mand
Jeg har sendt flere 100 snapchats og ved stadig ikke helt hvilket budskab der ligger og gemmer sig nedenunder disse stærkt underholdende og tilsyneladende kærlige billeder med tegninger og tekst på. Men det er rart at have nogen man tænker på, mens man gør sine ting, på en kølig vinterdag i december.

IMG_1219

5. Kærlighed til mine veninder
Efter min bedste veninde Christinas fødselsdag i lørdags, sad/lå vi i sengen en hel dag, læste sladderblade og grinte af et virkelig dumt billede, som synes at dukke op overalt. Gudskelov ikke i sladderbladene.

IMG_1235Om aftenen spiste vi jule burger hos Christinas mor. Det var altså en lykkelig dag. Tak!

st_tropez_selftanning_dark_bronzing_mousse_selvbruner_billigparfume__483366. Kærlighed til den brune kulør
Jeg holder sommerhumøret og kuløren oppe med denne geniale Saint Tropez dark tan mousse selvbruner, som jeg snart vil lave en lille video med, der viser hvor let den er at bruge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer kan man se hvordan jeg ser ud før og efter, med kun ét tyndt lag selvbruner på. Bukserne er begge svedtransporterende og opstrammende   // Kari Traa | Toppe fra H&M

IMG_11767. Kærlighed til lange vipper
Jeg sparer tid om morgenen ved at have smukke vipper på fra Lashbar. Fik dem på, fordi jeg som sagt skal lave det der nye TV projekt… Ellers er det ikke en luksus jeg under mig selv såååå tit. Men julefrokosten bliver altså bare lige dét federe, når man også dagen derpå ligner et dådyr, altså på den gode måde..!

– Og så når vi ikke mere kærligheds analyse for denne gang, for nu er jeg kommet hjem til Mullen, og min lejlighed har desperat brug for lidt af den brune sæbes kærlighed. Længe leve rengøringsvandvid og død over mormorarme! (Som min bimlende homosexuelle træner skreg det til denne morgens træning). God december derude.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Jeg elsker…

  1. Hahaha! Ja, kærlighed kan antage mange mere eller mindre æstetiske former 😉 Glad for at du kan lide ringen – DEN ligger der i al fald meget kærlighed i, både fra din Morfars ring og min hånd 🙂

  2. Kære Carla, tillykke med din nye blog. Den er rigtig fint lavet og jeg ønsker dig god vin fremover. Mvh. Jürgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *