Ad inspiration

llFor leden besøgte jeg reklamebureauet Tiny Rebellion, fordi jeg mødte deres strategi chef på vej på arbejde. Han cykler nemlig, som jeg selv, den livsbekræftende Marina del Rey – Santa Monica rute hver morgen til arbejde. I et lyskryds bemærkede han min Hollandske cykel, og vi faldt i snak. Han har været strategi chef for Apple i mange år, men har nu besluttet sig for at lave reklamer og ads for miljøbevidste og gode firmaer gennem Tiny Rebellion.  Så jeg kom på besøg, for at suge lidt inspiration.

Se bare deres geniale ad, Foodpornindex:

Skærmbillede 2014-05-14 kl. 06.43.54 – den skal motivere Instagram brugere til at poste sund foodporn i stedet for usund. Elsker rosenkåls operaen, beet box med beder og den klamme pizza.

Skærmbillede 2014-05-14 kl. 06.43.01– eller denne ad, der får spredt kendskab om en juice, ved at hashtagge sin juice, og dermed få en rabat kupon.

Jeg mødte også ham her:

#TakeMyJob from Tiny Rebellion on Vimeo.

We're inviting awesomely talented people to come make their ideas with us. If you're REALLY awesome, we'll offer you a job!

Derek er skuespiller og instruktør, bl.a. for sit eget show til Disney Channel. Og så laver han virale film, med flere millioner views. Ham skal jeg se snart igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *