Svennes 50 års og Venedas 21 års

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter den gode middag på Manzel, drønede Sofiya og jeg afsted mod Svennes fødselsdag. Svenne er min Final Cut lærer, og fyldte 50 år i går. Og det sætter jo ikke just lighedstegn mellem min deltagelse i festlighederne. Men da jeg tilfældigt mødte ham her forleden, fortalte han, at han manglede en danser, der kunne lære hans gæster en disko dans og sætte gang i dansegulvet. Det var mig han ledte efter, konstaterede jeg, og vi havde en aftale. Jeg havde så ikke lige overvejet at Nikolaj, min uddannelsesleder og Lars, vores journalistik lærer også med til festen. Men det hele forløb ganske fint, og det var episk at se dem plukke æbler og lave travolta moves.

Efter festen drak vi lidt bobler med nogle søde mænd vi kender fra nær og fjern. Vidunderligt som jeg hele tiden støder ind i folk som er i besidelse af bobler.

Dernæst mødtes vi med Thomas, og drak lidt god hvidvin på PatéPaté og snakkede om de store planer vi alle tre går med. Thomas tog med til Venedas fødselsdag i Kødbyen, men trak hurtigt stikket, da det var lidt fór ungt. Jeg dansede igennem, og cyklede lykkelig hjem efter en magisk dag med min bedste veninde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *