10 facts om Carla Mickelborg (mig) // Simone Tajmer

img_9385

Hej alle sammen!
Mit navn er Simone Tajmer <3
Carla er en af mine aller bedste veninder, som jeg holder uendelig meget af!

Sidst vi sås kom vi på den her skøre idé med, at få hinandens koder til hinandens blogs, og logge ind og skrive 10 insider informationer om hinanden.
Så her får du serveret 10 insider informationer om min kære Carla mus, som du måske ikke vidste i forvejen…..

 

 1. Det varme ærlige hjerte

 

Den Carla som mange af jer følger og kender til, er altid i godt humør og utrolig smilende – sådan er hun altså også i ”virkeligheden”.
Bag ”facaden” af den skønne udstråling og humør, besidder Carla efter min mening, en af livets største kvaliteter, nemlig; et evigt varmt, og ærligt hjerte.

Med det mener jeg, at Carla er et utroligt varmt og ærligt menneske, som virkelig ligger hjerte i ALT hvad hun foretager sig og gør. Hun siger aldrig ja til opgaver eller ting som hun ikke kan se sig selv i, og er meget ærlig overfor sig selv og andre mennesker. Den egenskab er der ikke mange der har i den tid vi lever i i dag, men det er en egenskab som jeg beundre Carla rigtig meget for.

 

 

 1. Kan altid overtales til chokolade

Selvom Carla elsker sund og opfindsom mad, kan Carla ALTID overtales til chokolade!
Det starter altid med en samtale ala ”Ah, vi kan da godt købe noget mørk chokolade hvis det er? Vi skal have nogle snacks, og det der 80% er ret sundt”.  Haha
Jeg tror kun at vi har spist den sunde udgave én gang ud af hundrede, men who cares! Jeg elsker hende for at elske chokolade ligeså meget som mig!

 

 1. Grøn, grøn & grøn

 

Carla ELSKER alt der er grønt. Hendes smykker er grønne, hendes flotteste taske er grøn og ender vi tilfældigvis en tur i Zara, tager Carla altid fat i de grønne ting.
Hun er virkelig også pæn i grøn, sys’ I ikke?

 

 1. Elsker at sidde i sengen og lægge makeup

 

Carla kan sidde i sin sofa eller seng og lægge makeup i timevis. Ikke kun på sig selv, men også på sine veninder.
Hun er en rigtig lille hygge mus, og jeg er overbevist om at hendes makeup er hendes meditation.
Jeg synes personligt at det er vildt nice, og jeg elsker at Carla altid er klar på at lægge min makeup!

 

 1. Laks og agurker
  Carla laver verdens bedste lakse sashimi med en tilhørende fantastisk nuddel salat og en endnu vildere agurkesalat. Hun er nødt til at offentliggøre den opskrift på sin blog en dag!

Generelt laver Carla utrolig god og sund mad lige efter min smag!

 

 1. Nøgen yoga

 

Nok er Carla sød og fantastisk til at lave mad, men hun er fandme også mærkelig! Haha! Carla elsker ligesom jeg at praktisere yoga, og jeg glemmer ALDRIG første gang at vi sov sammen. Jeg var lige vågnet og gik halvsovende ud på badeværelset for at smække noget koldt vand i hovedet, og da jeg 5 minutter senere kom ud derfra, stod Carla med røven bar, helt i vejret og splitteravende nøgen. Hun kiggede på mig og sagde ”hej, jeg laver altså lige nogle solhilsner” Haha, jeg døde seriøst indvendigt. Så sjovt, men også virkelig cute!

 

 

 1. Belieber

 

Selv igennem de mere hårde / sære perioder i Carla’s liv, formår Carla altid at have troen på det bedste, og troen på at det hele vil lykkedes for hende. Hun er meget tro mod sig selv, lytter til sin mavefornemmelse og handler derudfra.  Har hun en dårlig dag, giver hun altid plads til den, og glæder sig over, at i morgen er der en ny dag Det vigtigste er troen på at lykkedes, og den har hun til hver en tid.

 

 1. Cykelmyggen

Carla er den vildeste cyklist jeg kender. Hun cykler i alt slags vejr, og jeg mener ALT slags vejr. Jeg glemmer aldrig en dag i efteråret hvor vi skulle mødes til en kaffedate hos mig her på Vesterbro. Carla kom helt forpustet med røde kinder og var herre stolt over først at have cyklet fra Østerbro til indre by for at cykle til træningen og fra træning helt ud til Fedex (ligger ved grænsen af broen til Sverige) og så lige hele vejen tilbage igen.  Jeg spørger tit mig selv ”hvordan gør hun det?”.

Lige gyldig hvor langt hun har cyklet ligner hun altid en million. Hvis jeg cykler bare 10 minutter ligner jeg en kogt tomat med fedtet hår!

 

 1. Fancy Pancy

Selvom Carla elsker nærvær og hjemmehygge, elsker hun også at hænge ud de ”posh” steder, drikke de ”rigtige” cocktails, men hun er aldrig for fin til at rocke dansegulvet.
Can’t blame her!

 

 1. En rigtig supporter 

 

Carla er det som jeg kalder en rigtig supporter. En supporter er mere end bare en god veninde.  Som veninde af Carla kan man til hver en tid ringe til hende og få en god snak, hvis man virkelig har brug for det.

Hun er rigtig god til at lytte, og kommer tit med nogle andre synspunkter eller vinkler, som man ikke selv lige havde tænkt over.

Udover hendes gode egenskaber som veninde, så er hun ikke et konkurrence menneske, og hun hjælper og bakker op om sin familie og veninder, og hun ved at sammen løfter vi stærkere i flok.
Der er alt for mange  mennesker, specielt kvinder derude som er alt for stride ved hinanden og sig selv, og som konstant sammenligner sig selv med andre og konkurrerer på livet løs.

Man skal virkelig bakke op om sine nærmeste, og de vil gøre det samme for dig. Husk på at vi er alle unikke, og der er plads til at vi alle får succes.

Vær taknemmelig og giv noget kærlighed til dem som du møder på din vej – det smitter. J

 

Ha’ en rigtig dejlig søndag, og husk lige at tjek min blog ud hvor Carla har skrevet 10 insiders om mig HER www.simonetajmer.dk

– og min video fra i dag, hvor jeg viser forårets mode trends og seneste indkøb frem, mens jeg svarer på Snapchat Q&A.

img_9231-copy

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *