1. dag i Santa Monica

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Efter at have fundet forslag til sange til en real til en instruktør, og fundet ideer til facebook news (se dem længere nede på siden), spiste jeg frokost på taget af Santa Monica mall, og købte mig en helt ny iPhone i hvid med sølvkanter. Og en kaffelatte, hvor den bimlende homosexuelle barista, sagde “Thanks a latte” da jeg bestilte. MORsomt!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Untitled-1

  1. A modular phone, that makes it possible to buy only the pieces and functions that’s nesesarry and important for you.
  2. 3D portraits of you, your dog or your girlfriend http://www.twinkind.com/en/bookings
  3. Unbelievable pics from the worlds most special places http://www.boredpanda.com/amazing-places/?image_id=unbelievable-places-27-1.jpg
  4. Eyebombing is the art of sticking “googly eyes” onto an inanimate object in the public sphere, in a way that lends the object the appearance of a living creature. http://eyebombing.com
  5. Blog with inspiring pictures and good taste
    http://firma-et.tumblr.com

Untitled-2Senere blev jeg hentet af mine kommende roomie Daniella Evangelista, som er er næringsekspert, skuespiller og model. Hun lavede en suppe med helt ufatteligt mange forskellige svampe, rødder og grøntsager i, som gakkede helt ud af sundhedsskalaen. Og så smagte den tilmed helt forrygende. Vi øvede hendes “lines” til hendes audition i morgen og hun kørte mig hjem, da jetlag’en havde hældt en bølge af søvn ind over mig. Hun har et lyserødt værelse med glimmer på endevæggen, og tøj nok til et helt liv. Hun er meget rolig, selv på de 8 banede motorveje, og jeg tror jeg har meget at lære fra hende. Jeg selv skal bo oven på i hendes lejlighed, og planlægger at flytte sengen ind i et lille rum, som jeg vil fylde med lyskæder. Lejligheden ikke nær så fin som hos Jason, næh-nej – men afgjort sprødere, og så er der desuden gym, spa og sauna i stueetagen. Jeg savner O. men er glad og fuld a forventning og begynder held.

1488250_10151864186692861_1629987228_nDaniella og hendes suppeSkærmbillede 2014-01-28 kl. 05.55.01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *